Yksi vuosi siitä kun The Greeting Farmin Anya ja Ian näkivät maailman. Itse olen löytänyt nämä kohta puoli vuotta sitten ja olen ihan rakastunut näihin. Uutuuksia pukkaa pari kertaa kuukaudessa ja Visa on kovassa käytössä. Marien palvelu on erinomaista, leimat tulevat niin nopeasti kun vaan on mahdollista.

Tähän blog hop juttuun piti tehdä synttärikortti. Tein melko yksinkertaisen. Päässäni oli kuva siitä millainen tästä piti tulla ja kortti ei ole mitään sinnepäinkään. Pidän paljon tuosta taustapaperista mutta en tiedä kenen valmistama se on.

TÄÄLLÄ KOKO LISTA HOPPAAVISTA BLOGGAAJISTA!

Finally it's the first of August. An amazing blog hop arranged by The Greeting Farm and Club Anya, wow. Over 80 crafters taking part in the hop, probably from all around the world, quite amazing! Hope you have a look around my blog and fine something you like!

Here is my birthday card, a really simple one. Rockstar Anya is one of my favourites from TGF (well, they're all... LOL). Had a "picture" inside my head of the card and it didn't turn out anywere near that.. Like the background paper but have no idea of whos it is.

HERE IS THE COMPLEAT LIST OF EVERYBODY PARTICIPATING IN THIS BLOG HOP!

3777072083_6bc59dedfe.jpg

 

Paperi/ Paper - ?
Leimasin/ Stamp - TGF Rockstar Anya
Teksti/ Sentiment - Finnstamper
Väritetty/ Colered with - Copics and ProMarker


99EF8A6E80B9840363C357D0B5DFAFB1.png