Kiirettä pitänyt. Aloitin uudessa työssä ja asunnon etsintä jatkuu. Olen kyllä aina välillä kerennyt askartelemaan mutta blogin päivittämiseen ei ole enää puhti riittänyt.

Tällä viikolla pitää AnyoneForAnya haasteessa käyttää mahdollisimman paljon pyöreita asioita. Se voi olla paperi missä on palloja, nappeja tai muuta pyöreetä. Itse olen käyttänyt pyöreän korttipohjan, niitä kun tulee käytettyä ihan liian harvoin. Butterfly Anya on ensin leimattu kerran ja leikattu toiseksi isommalla Spellbinders Circle stanssilla. Sen jälkeen olen leimannut saman kuvan toisen kerran ja käyttänyt pienempää stanssia sen kanssa. Pienempi kuva, jossa vain osa Anyasta näkyy, on väritetty ja kiinnitetty 3D paloilla mustavalko kuvaan. Tekniikalla on joku nimikin... :)

This week over at AnyoneForAnya you are supposed to use as many round things as possible on your card. I chose to make a round card, hardly ever use them. I've stamped Butterfly Anya and with Spellbinders large circle cut her out. After that I stamped her again and this time I used a smaller circle of Spellbinders. Coloured the image on the smaller circle and attached it with 3D tape on the larger one.

4103343075_ae48364f1e.jpg