Mega super nopea postaus tähän väliin. Viime viikko vierähti jo töissä ja tiesi kylä lomailleensa 4 viikkoa ja nähtävästi sama kiire jatkuu tällä viikolla. Eli tässä vielä viimeiset Sinellin Design Team hakemuskortit. Mietin DT paketin saatuani että, "voi kun tylsää kun on tuollainen nalle leimasin" koska näin nallen pelkästään ruskeana. Hetken aikaa leimasinta kääntelin ja vääntelin kunnes jo löysin siitä muutaman eri vaihtoehdon ruskealle, alla näette kolme eri vaihtoehtoa.

Ensimmäisenä mustavalkoinen easel kortti. Kaikki tarvikkeet, paitsi Martha Stewartin Doily Lace reunastanssi, ovat Sinellistä ja nalle on väritetty Copic tusseilla.

Toisena korttina erittäin yksinkertainen onnittelukortti. Kuvan olin värittänyt jo aikaisemmin joten tämän kortin kokoamisessa meni noin 15 minuuttia. Tämä nalle on väritetty niin Copiceilla kuin Promarkereillakin. Tässäkin kaikki tarvikkeet Sinellistä.

Viimeisenä korttina sitten pieni tagi. Mittasin ja leikkasin tagin ilman mitään laitetta. Nalle on väritetty kokonaan Copiceilla.